perjantai 29. huhtikuuta 2016

Toukokuun 2016 tulostettava seinäkalenteri


No tulis jo se kesä

Toukokuu on yksi vuoden kiehtovimmista kuukausista, eikös? Tai ainakin omasta mielestäni. Silloin on vähän samalla tavalla malttamaton, odottava mieli että koskas se kesä ihan oikeesti tulee.

Luonto alkaa heräämään oikein urakalla ja kyllä niitä hellepäiviäkin (ainakin melkein) muistuu mieleen. Kyllä mä joskus teininä olen jo uimarannallakin toukokuussa päässyt käymään ja todistusta on haettu melkoisissa rusketusraidoissa, heh.



Valkovuokkojen kuukausi

Jos eka mieleen tuleva kukka tälle kuukaudelle multa kysytään, on se ehdottomasti valkovuokko. Niin se vaan on aina ollut. Ja ah, äitienpäivä. Mökillä tuli kerättyä aina kimppu valkovuokkoja omalle äidille sinä tärkeänä päivänä. Harmi, kun etäisyys on nykyään niin iso, ettei se ole välttämättä mahdollista.

No johan tämä meni vallan muisteloiksi, joten palataanpa asian ytimeen. Ilmaisen tulostettavan toukokuun 2016 kalenterin pääset lataamaan tästä (klik klik) –>


Mulla on porkkanapiirakka parhaillaan paistumassa uunissa ja KaniVinossa perheineen on tulossa vapun / synttäreiden viettoon hetkenä minä hyvänsä. Parasta nyt siis sammuttaa kone ja toivottaa teille kaikille

KIVAA VAPPUA!

– Nina –

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti